ZONNEBANKVERHUUR

Zou u liever thuis zonnen en uw eigen tijden bepalen?

  • Wij bieden inklapbare, professionele zonnebanken ter verhuur aan welke zijn voorzien van een gezichtsbruiner, 2 zijbruiners en snelbruinlampen.
  • Hij past in (bijna) elke kamer en ingeklapt is hij niet groter dan een koffer
  • De zonnebank is voor elk huidtype te gebruiken en wordt geleverd met een UV-bril en analysekaart om uw huidtype te bepalen
  • Zon-advies wordt besproken en vastgelegd in het huurcontract
  • De lampen verkeren in juiste staat bij aflevering (onder het maximale aan branduren)
  • U kunt max. 8 uur per week de zonnebank gebruiken wat genoeg is voor 2 personen.
  • Wij vragen geen borg maar wél het ondertekenen van een huurcontract met een copie van een geldig paspoort of ID-kaart

(Een voorbeeld van ons huurcontract kunt u hier vinden)

Wanneer u een Sunmobile huurt voor één, twee of meerdere weken, bedenk u dan van tevoren of u genoeg tijd heeft ervoor. Indien u in 1 week bijv. veel afspraken heeft en weinig thuis bent, dan raden wij u aan om in een andere week te huren. De reden hiervoor is dat anders het gewenste resultaat niet behaald wordt.

Uiteraard leveren wij de zonnebank gecontroleerd & gereinigd bij u af. In de regio Nederlek berekenen wij geen bezorgkosten.

Huurtarieven

€   60,- voor 1 week    /  8 zon-uren
€ 100,- voor 2 weken / 16 zon-uren
€ 135,- voor 3 weken / 24 zon-uren

Bij aflevering van de zonnebank dient u het huurbedrag contant te voldoen, een copie van een geldig legitimatiebewijs te overhandigen en het huurcontract te ondertekenen.

Tip : Geeft u ergens een kopie van uw ID/paspoort af? Om misbruik te voorkomen schrijf dan met pen dóór uw eigen copie heen het volgende ; Dát het een copie is, de datum, voor wie of welk product de kopie bedoeld is, streep uw burgerservicenummer door, ook in de strook onderaan. Organisaties en bedrijven mogen het burgerservicenummer alleen gebruiken als dat wettelijk is bepaald. Dit geldt bijvoorbeeld voor de bank of zorgverleners, zoals uw huisarts, apotheek en zorgverzekering